Over mij als bezieler

In 2019 waagde ik de sprong.

Met een snellere hartslag en een kramp in mijn maag, had ik er na 14 jaar loondienstervaring voor gekozen om mijn passie na te jagen en tot leven te brengen in organisaties.

Mijn persoonlijke groei naar een sterker engagement

Die passie is gegroeid uit mijn eigen persoonlijke en professionele ervaringen. Uit een behoefte die ik had: écht gezien worden en betekenisvol bijdragen.

In sommige contexten werd die ingevuld en kon ik floreren. In andere contexten absoluut niet en dan maakte ik me kleiner. Bijna letterlijk zelfs door mijn schouders niet ten volle op te richten. Ik schuwde écht oogcontact, want stel je voor wat anderen zouden denken? Vaak had ik een idee en toen zei een stem in mijn hoofd “Ik ga het nog even uitzoeken want stel je voor dat ik fout zit…” Steeds vanuit de angst om niet goed genoeg te zijn.

Die angst heeft een prijs: namelijk ons hart in de frigo zetten. Als we dat doen dan zijn we niet de beste versie van onszelf. Dan zetten we ons letterlijk in een kramp.

Door coaching, healing, systemisch werk, een reeks aan trainingen, diepgaande gesprekken met soulmates heb ik aan den lijve gevoeld hoe het voelt om puur in ons hoofd te zitten. Hoe klein en onzeker ons dat kan maken…

En anderzijds hoe je krachtiger staat als mens met een open hart en een wakker lijf. Hoe dat je dichter bij onze intuïtie brengt. 

Dat open hart, die pure energie en ongetemde kracht in ieder van ons, is nu net wat ik anderen toewens. In diepe warme verbinding met onszelf en met de mensen rondom ons. In onze families, bij onze vrienden en ook op het werk. 

Dit is een proces van vallen opstaan

Waar we dagelijks kleine keuzes in kunnen maken, zoals volgende quote mooi aangeeft.

“People do not decide their futures, they decide their habits and their habits decide their futures.”

F.M. Alexander
Met een diploma handelsingenieur ging ik de eerste zeven jaar aan de slag …

voor Dorsoo, Philips en Pharma Insight. Dit in rollen als Commercieel manager, International Business development manager en Marketing manager.

Daarnaast was ik vier jaar actief als marketing- en transformatie consultant bij Antenno met polyvalente en prikkelende projecten bij bedrijven als AkzoNobel, Rask, Vitrapack, Verstraete IML, AutoNatie, PlanetTalent, Pevo,  Stoffels Tomaten, Topwerf, Imperial Tobacco, Solucious, Gemeente Boom en Milernas …

 

 

Ik ging aan de slag als: medewerker, leidinggevende, consultant, docent, freelancer en ondertussen als ondernemer onder de Flowspire vlag.
 

In die laatste rol heb ik de afgelopen jaren mogen samenwerken met klanten als: Unilin, Departement Mobiliteit en Openbare Werken, Brussels airport company, Telenet, Adpo, Mazda, Continental, Mintus OCMW en Welzijnsverenigingen Brugge, Lantis, Otary, Ecofrost, BNP leasing, ECS …

Mijn eerste liefde op de werkvloer bestond erin om de identiteit van bedrijven te ontrafelen. Steeds met als doel om dit op een authentieke, onderscheidende én versterkte wijze naar buiten te brengen. Lees meer over employer branding. 

 

Ik ga er prat op dat wat gezegd wordt over de cultuur, je dit als bedrijf ook écht wil voelen en voeren.

Vandaag gaat er verhoudingsgewijs nog te veel tijd energie en middelen naar externe employer branding, waar de interne employer branding minstens even belangrijk is.

Daar wil ik verandering in brengen… 

Mijn professionele groei als employee engagement enabler

Hier is mijn multidisciplinaire ervaring een troef.

Culture & Change
Welzijn & Leiderschap
Marketing & Communicatie
Facilitatie skills


Link gerust op LinkedIN, zo kan je me blijven volgen.