Disclaimer

De informatie die op deze website wordt verstrekt, is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en mag niet worden beschouwd als juridisch, financieel, medisch, of professioneel advies. Flowspire kan niet garanderen dat de informatie op deze website juist, volledig of actueel is en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of weglatingen in de informatie op deze website.

Inhoud

De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag niet worden gereproduceerd, gedistribueerd, verzonden, weergegeven, gepubliceerd of uitgezonden zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Flowspire.

Links van en naar andere websites

De links naar andere websites die op deze website worden verstrekt, worden uitsluitend ter informatie en gemak van de gebruiker verstrekt. Flowspire heeft geen controle over de inhoud van deze websites en kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud, juistheid of betrouwbaarheid van de informatie op deze websites.

Gebruik

Het gebruik van deze website is op eigen risico. Flowspire is niet aansprakelijk voor enige schade die voortvloeit uit het gebruik van deze website, inclusief, maar niet beperkt tot, directe, indirecte, incidentele, bijzondere of gevolgschade.

Door gebruik te maken van deze website, stemt u in met deze disclaimer en gaat u akkoord met de voorwaarden en bepalingen van Flowspire.