Hoe menselijke energie hoog houden in uitdagende tijden?

Bij Flowspire draait alles om Flow stimuleren op de (digitale) werkvloer. Hoe kunnen we engagement, wendbaarheid en dus ook resultaat optimaliseren. Nu virtueel samenwerken voor velen een nieuwe normaal is, hebben we een reeks webinars uitgewerkt rond deze topics. Met 2 trainers faciliteren we interactieve sessies waar verbinding centraal staat. De webinars tonen hoe je vitaal, veerkrachtig en slim ageert in deze turbulente tijden. We reiken inzichten én concrete tools aan om als organisatie, team en medewerkers future proof te zijn. We combineerden kennis uit wetenschappelijk onderzoek met inzichten van militaire squads. In de militaire wereld zijn immers sterke inzichten rond strategie en veerkracht ontwikkeld.

We hebben deze reeks opgezet in samenwerking met Nancy De Vogelaere van Dinobusters. Want bij Dinobusters hebben ze net zoals ons een passie voor het ontwikkelen van positieve bedrijfsculturen. De samenwerking is ontstaan na een fijne ontmoeting in Portugal met het Straffe Madammen netwerk. We bleken erg complementair te zijn en van het één kwam het ander. Deze crisis bleek het uitgelezen moment om ons krachten te bundelen in een 5-delige reeks.

Wat mag je inhoudelijk verwachten? Een 5-delige reeks rond veerkracht en wendbaarheid in turbulente tijden:

  • Sessie 1: Energie management in tijden waar turbulentie al je energie lijkt weg te kapen
  • Sessie 2: Energie management: the next level
  • Sessie 3: Productiviteit en focus in een huis vol afleiding
  • Sessie 4: Cohesie in een team-vanop-afstand
  • Sessie 5: Communicatie in virtuele tijden – online collega’s in jouw nieuwe normaal

Hoe gaat dit in het werk? Nancy en Julie nemen jouw medewerkers live mee in deze 5-delige reeks. Dit kan zowel in het Nederlands als Engels. De sessies worden nog aangepast op maat van de organisatie én de interacties. Het is een interactief traject waar we tussentijds oefeningen en reflectieve vragen meegeven aan de deelnemers. Ook het feit dat we afwisselend aan het woord zijn zorgt voor een geheel andere dynamiek. Alles met als doel om het engagement, de energie en de cohesie letterlijk een boost te geven.

Welke reacties hebben klanten al gegeven?

  • “Echt een aanrader in deze tijd van thuiswerk om verbondenheid te behouden!”
  • “Ik heb er letterlijk een energie boost van gekregen.”

Wil jij deze dynamiek ook neerzetten in jouw organisatie? Neem dan hier contact met ons op. Zo bezorg je ons jouw gegevens en koppelen wij snel naar jou terug.

Hartelijke groet, Julie Heyvaert en Nancy De Vogelaere