Aanbod

Engagement duurzaam verhogen vergt meer dan alleen een soft skill. Het maakt deel uit van de strategie van elk bedrijf.

Verbinding op 4 niveaus

Organisatiebreed

leiders

teams

individuen

6 oplossingen om samen te groeien

Groeitraject naar duurzaam engagement

We gaan voor impact in een duidelijk groeitraject op lange termijn waar we als architect én facilitator co-creatief de handen in elkaar slaan. Je kan dit zien als een hécht partnership voor duurzaam resultaat.

Training Employee Engagement Enabler

Tijdens een vijfdaags traject krijg je de tools en ondersteuning om een aangepast engagement plan uit te werken op maat van jouw organisatie. Zie het als een soort van ‘doe-het-zelf’ pakket. Dit kan als losse opleiding of in-house in jouw bedrijf.

Keynote spreker

Inspiratie op vlak van welzijn en engagement om jouw leiders, teams en medewerkers te inspireren over het belang hiervan en de impact op het resultaat.

Workshop begeleider

Wil je verder gaan dan inspireren en wens je medewerkers te activeren en eerste veranderingen installeren? Dit door mensen mee te nemen in een beleving, dan is dit een goede oplossing voor jou.  

Flow coaching

In een reeks persoonlijke gesprekken zoomen we in op hoe jij het welzijn, engagement en jouw flow in jouw werk en leven kan optimaliseren.

Flow cirkels

In open cirkels besteden we aandacht aan flow in ons eigen leven en ons bedrijf en nemen dit als ingangspunt om te verbinden met gelijkgestemden.

Maatwerk. Hoezo?

4 redenen daarvoor zijn.

1/

Engagement installeren vraagt meer dan een HR-initiatief. Het vereist multidisciplinaire expertise en de toewijding van de leiders in jouw organisatie.

2/

Engagement creëer je niet van de ene op de andere dag. De basis omvat het scheppen van een veilige context. De volgende stap? Inzetten op het fysiek/mentaal/sociaal/emotioneel welzijn van medewerkers. Lees: Wellbeing. Daarnaast is ook inzetten op “Welldoing” cruciaal. 

3/

Engagement is ook veel méér dan louter “job engagement”. Het vergt verbinden op  4 niveaus: engagement met de organisatie, (tussen) de leidinggevenden, binnen en tussen de teams en individueel.

4/

Engagement is als de lijm tussen alle veranderingen, projecten, departementen, functies en initiatieven door. Hoe neem je mensen mee in dat verhaal? Dit gaat duidelijk verder dan losse interventies en vergt verankering in cultuur en structuur.

Het stimuleren van engagement is veel meer dan een soft skill, het behoort tot de strategie van elk bedrijf.