Flow coaching

Wil jij in een 1-1 context leren wat flow voor jou betekent? Hoe je jouw missie scherper krijgt en je ook de tools aangereikt krijgt om die nog meer om te zetten in realiteit? 

Dan is dit

FLOW coaching

traject beslist iets voor jou

Je wordt er uitgedaagd om (nog) meer aan het stuur van je leven en werk te zitten. En jezelf zichtbaar te maken vanuit je authentieke kracht.

Dat kan best pittig zijn, maar hier doorheen gaan is iets van de meest voldoening gevende zaken in ons leven.

Inhoudelijk

Praktisch

“Ik volgde een traject bij Flowspire en heb mezelf als persoon voelen groeien. Door een actieve workshop begon ik mijn dromen meer te ‘zien’. Het was tegelijkertijd een aanzet voor mij om meer te genieten van de kleine dingen. Doorheen de sessies hebben we mijn lijfspreuk cocreatief onder woorden gebracht. Die lijfspreuk geeft me een duw in de rug in mijn dagelijkse leven en zal me helpen om op een dag mijn hoger doel effectief te realiseren. Ik raad iedereen aan om na te denken over een eigen lijfspreuk en kan hier de professionele hulp van Julie warm aanbevelen. Oprechte dank, Julie”

Claire Hoflack - Hr Manager Ecofrost

Flowspire in actie

We leggen graag uit hoe onze trajecten voor meer engagement en bevlogenheid zorgen. Wat dit echter nog beter demonstreert, zijn beelden van ons in actie …