Samen sterk

Samen stuwen naar meer betrokken en verbonden organisaties, dat is wat we doen. En hoe doen we dat? Wel graag samen want dat geeft meer plezier, voldoening én resultaat voor onze klanten.

Julie is de trekker, ‘stroomversneller’ in samenwerkingen. Vanuit haar diepgewortelde passie voor mensen en drang om resultaten te maximaliseren, kiest ze ervoor om dit te doen vanuit een ‘hub’.

Ze omringt zich met een groep van mensen die ‘like minded’ zijn. Met aanvullende ervaringen en expertises die marketing/communicatie met veranderingsbegeleiding, human resources en positieve psychologie in de diepte én de breedte verbinden.

Dat levert ons veel plezier en samen zijn we meer dan apart. Zo willen wij samen een positieve beweging op gang brengen op jouw werkvloer!

Ben jij ook gedreven om meer flow op de werkvloer te krijgen?
Zoek je een uitvalsbasis en netwerk om mekaar continu scherp te houden? Heb je aanvullende krachten? En zie jij jou hier bij staan? Laten we dan kennis maken.
Bezoek onze inspirerende werkplek te Sint-Laureins.

Een woning met schuur, in het hart van het mooie Meetjesland. Een weldadig ‘wij-land’, omgeven door weiland. Een meeting room ‘with a view’ voor 15-20 mensen, met een bureau, een open bar en een ontspanningsplek. Ook qua decor hebben we een stevig streepje voor: buiten nodigen 3ha verleidelijke velden uit tot een weldoende wandeling en de prachtige polders zijn een sfeervolle en serene setting om van flow te dromen en tot rust te komen.

Certificaten en partnerships:

Zet jij de beweging
met ons in?