Geboorteverhaal

MIJN PROFESSIONELE ERVARING

1/ Expertise in Marketing en Transformatie begeleiding

Ik heb een brede en diepe marketingkennis en voel me in mijn nopjes als ik met bedrijven hun identiteit kan ontrafelen met als doel om die op een authentieke én versterkte wijze naar buiten te brengen.

Expertise in: employer branding, internal branding, opzet van transformatie merken

Heeft een diepe passie voor het menselijk kapitaal. En is gedreven om vanuit eigen ervaring mensen in hun intrinsieke kracht te zetten. Vandaag in een klimaat van continue verandering is dit meer dan ooit cruciaal. Vanuit die ‘roeping’ heb ik de afgelopen jaren ingezet op:

  • het faciliteren van veranderingsprocessen in diverse bedrijven waar co-creatie centraal stond
  • opleidingen gevolgd rond topics als: 6 batteries of change, viral change en agile ondernemen, veerkracht coaching en organisatie coaching …
2/ + 14 JAAR PROFESSIONELE ERVARING

Die heb ik opgebouwd bij bedrijven als: Dorsoo, Philips en Pharma Insight.

Daarnaast was ik 4 jaar actief als marketing- en transformatie consultant met polyvalente en prikkelende projecten bij bedrijven als AkzoNobel, Rask, Vitrapack, Verstraete IML, AutoNatie, PlanetTalent, Pevo,  Stoffels Tomaten, Topwerf, Imperial Tobacco, Solucious, Gemeente Boom en Milernas.

Sinds januari 2019 heb ik Flowspire opgericht.

3/ DE NIEUWE GEBOORTE 

Bevlogenheid in stroomversnelling brengen voor organisaties, teams en hun mensen is mijn levensmissie. Dit verhaal is een pleidooi voor meer flow op de werkvloer.

Mihaly Csikszentmihalyi definieert ‘flow’ als onze ultieme state of mind waar mensen meest gemotiveerd en dus meest productief zijn. Met Flowspire willen we dat grondgevoel stimuleren in bedrijven.

Zo willen we samen bewegen naar meer authentieke bedrijven, culturen en merken met meer geëngageerde medewerkers en in the end ook loyale klanten. Want authentieke merken evolueren binnenstebuiten.

WIE BEN IK ALS MENS

1/ MIJN PASSIES

Ik ben opgegroeid in een gezin waar ondernemerschap en vooruitgang centraal stonden. 

Ik ben gelukkig gehuwd met Björn Van Tomme en ben mama van 3 prachtige persoonlijkheden: Evita, Farin en Livia. Drie namen met een betekenis: “de levengevende” van vita uit het Spaans – “avontuurlijk” van farren uit het Schots – en “verbindend” het symbool van de olijfboom. Onze drie dochters vormen samen een trio met LEF.

Ik ben iemand die graag zaken in stroomversnelling brengt. Als atypische handelsingenieur was ik dol op psychologie. Van kindsafaan voel ik een diepe interesse in wat mensen drijft en hoe ze hun maximaal potentieel kunnen inzetten.

Daarnaast verlies ik de tijd uit het oog als ik bloemstukken maak, aan binnenhuis inrichting doe en creatieve en gezonde maaltijden kan klaarmaken.

2/ MIJN PERSOONLIJK TRANSFORMATIE TRAJECT

Ik nam de afgelopen jaren de tijd om met mijn innerlijke ik te praten. Waarvoor doe ik het? Wat is mijn bestaansreden? Van welke verandering wil ik diep vanbinnen deel uitmaken?  

Het werd een boeiende zoektocht, waarbij ik me liet omringen door coaches, gelijkgestemden en experten. Die inzichten koppelde ik aan mijn expertise als bedrijfsconsultant en ‘eagerness’ om identiteiten bloot te leggen.

Een verrijking die mijn ‘getting things done’ en resultaatgerichte kracht aanvult met puur menselijke inzichten. Het was een inside-out traject dat mij het lef heeft gegeven om na 14 jaar loondienst te kiezen om als zelfstandige aan de slag te gaan en mijn droom te realiseren.

3/ NIEUWE INZICHTEN
/

Hierbij een greep uit mijn persoonlijk transformatie traject:

  • van alles onder controle willen hebben naar genieten van het oncontroleerbare;
  • van een inspirerende wervelwind naar inzicht in traagheid als bron voor versnelling;
  • van moeten naar ‘willen en kunnen’;
  • van focus op denken (het moet juist ‘zijn’) naar omarmen van voelen,
  • van fronsen naar meer lachen,
  • van een krak in time management naar een zwak voor aandachts- en  breinmanagement.

En ja ook voor mij is het een ‘ongoing process’ en voor iemand die ontplooiing in haar kernwaarden heeft staan, is dit één groot speelveld :-).

Zet jij de beweging
met ons in?