WAT MENSEN OVER ONS ZEGGEN
“Wij hebben Julie ervaren als een zeer gedreven iemand, die telkens een groep kon begeesteren, en motiveren om naar een resultaat toe te werken. Ook als het proces even dreigde wat te verzanden, was zij er telkens om het terug aan te zwengelen. Julie is een communicatief sterk iemand, en dit zowel ten opzichte van een kleine(re) groep, als ten opzichte van een grote groep. Bewijs van dit laatste was o.a. onze personeelsdag in juni 2018, waar we al onze medewerkers hebben betrokken, om tot een baseline en eerste ontwerp van logo te komen.”- Boom, 29 april 2019. Arie Hoyaux - Algemeen directeur lokaal bestuur Boom.
“Julie slaagde erin het DNA van haar klant onder pakkende woorden en beelden te brengen. Ze organiseerde creatieve workshops, waarin ze onze medewerkers (inclusief management) motiveerde hun verhaal te delen op een laagdrempelige wijze. Zo capteerde ze de unieke aspecten en gemene deler die ze gebald samenvatte en door haar team in tekst en beeld liet vertalen.”- Bo De Ridder - Communications Manager BeNeLux Imperial Tobacco.
Julie heeft ons enorm geholpen om een paar belangrijke knopen door te hakken op vlak van de identiteit van onze organisatie. Dit steeds op een fijne en professionele manier. Ik heb Julie ervaren als een geduldige, pragmatische en enthousiaste persoonlijkheid. Een doorzetter die het belang van de klant in het oog houdt en openstaat voor suggesties en oplossingen!”- Marc Van Passen, Operations Manager Rask, Vitrapack.
”De purpose sessie heeft me dichter bij mijn gevoel gebracht. Het heeft me echt wakker gemaakt.”- Goedele K.
Ik volgde een traject bij Flowspire en voelde mezelf als persoon groeien. Door een actieve workshop begon ik mijn dromen meer te ‘zien’. Het tegelijkertijd was een aanzet voor mij om meer te genieten van de kleine dingen. Doorheen de sessies hebben we mijn lijfspreuk co-creatief onder woorden gebracht. Die lijfspreuk geeft me een duw in de rug in mijn dagelijkse leven en zal me helpen om op een dag mijn hoger doel effectief te realiseren. Ik raad iedereen aan om na te denken over eigen lijfspreuk en kan hier de professionele hulp van Julie warm aanbevelen. Oprechte dank, Julie.- Claire Hoflack - Sales, HR & Logistic Manager at Ecofrost SA
“Julie is een sterke kracht die zich op elk vraagstuk dat op haar afkomt, helemaal smijt. Ze is een excellente clarifier én implementer, die geen vraag uit de weg gaat en die niet stopt tot ze echt de juiste oplossing gevonden heeft. Haar manier van communiceren en werken is bijzonder professioneel, open en constructief. Het is helaas niet altijd iedereen gegeven, maar met Julie aan je zijde kan je echt op je 2 oren slapen.”- Leen Adams - Senior Marketing Business Partner Real Dolmen
Een greep uit onze ervaring

Zet de beweging
met ons in

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0