Als Employee Engagement Architecten en stuwers zetten wij groeitrajecten op om engagement te verankeren in jouw organisatie. Wij geloven dat dit meer vergt dan een éénmalige actie. Wij gidsen jou in het uitzetten, uitvoeren en bijsturen om zo een onderscheidende employee experience neer te zetten. We doen dit steeds resultaat- én mensgericht.
In de samenwerking staan deze 6 principes centraal.
We zetten multidisciplinaire expertise en jarenlange ervaring in die marketing, veerkracht met verandering en mensen meekrijgen verbindt.
Onze propellor voor verankering en verandering
Veranderen zonder magie is kansloos
Goesting creëren door co-creatie daar worden wij warm van. Als groep aan transformaties werken, is een manier om cohesie en een duurzame werking te versterken. Wij zijn ervan overtuigd dat dit een sleutel naar succes is.
Meer passie minder content
Flowspire staat voor heldere afspraken: we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Wij zijn de stuwende krachten - consultants, project trekkers en coaches - die jou, jouw team en organisatie onder st(r)oom zetten, mensen die met een grote gedrevenheid vanuit hun eigen talent voluit gaan voor resultaat en rendement.
Werken vanuit het hart - ieders intrinsieke kracht - zorgt echt voor een krachtige kickstart. Slaag erin om het wenselijke te bereiken door het menselijke te verrijken! Wij geloven dat meer managers coach moeten worden. Want hun bewustzijn is een spiegel voor de bedrijfscultuur.
Stuwen van storytelling naar storydoing
Energie krijgen wij pas als klanten tevreden zijn. En dat geldt voor iedereen: of je nu een medewerker bent die zoekende is en de inside-out beweging wil maken of een bedrijf met 600 medewerkers die aan zijn cultuur wil bouwen.
onze verbintenis om van élke cent dat jij ons geeft 1% in kinderen te investeren

Durf jij
springen?