Flowspire gidst jou met multidisciplinaire ervaring, participatie en coaching. Steeds resultaat- én mensgericht omdat we er oprecht om geven om meer bevlogenheid op de werkvloer te brengen.

Multidisciplinair

Flow stimuleren is méér dan een human resources initiatief. Wij slaan de brug tussen employer branding (marketing en communicatie), transformatie begeleiding (change) en mensen daarin meekrijgen (hr en positieve psychologie).

Participatie

Wij zetten jouw menselijk kapitaal centraal en faciliteren een proces om zoveel mogelijk harten – zowel individueel als teams en klanten – te verbinden door middel van co-creatie en participatie.

Coaching

Wij zetten groeipaden en groep coaching op voor organisaties, teams en individuen die het lef hebben om te kiezen voor meer engagement, lees: werkgeluk. Voor leiders de hun verantwoordelijkheid nemen en vandaag starten met het uitdragen van een voorbeeldrol

We zetten multidisciplinaire expertise en jarenlange ervaring in die marketing, veerkracht met verandering en mensen meekrijgen verbindt.
Onze propellor voor verankering en verandering
Veranderen zonder magie is kansloos
Goesting creëren door co-creatie daar worden wij warm van. Als groep aan transformaties werken, is een manier om cohesie en een duurzame werking te versterken. Wij zijn ervan overtuigd dat dit een sleutel naar succes is.
Meer passie minder content
Flowspire staat voor heldere afspraken: we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Wij zijn de stuwende krachten - consultants, project trekkers en coaches - die jou, jouw team en organisatie onder st(r)oom zetten, mensen die met een grote gedrevenheid vanuit hun eigen talent voluit gaan voor resultaat en rendement.
Werken vanuit het hart - ieders intrinsieke kracht - zorgt echt voor een krachtige kickstart. Slaag erin om het wenselijke te bereiken door het menselijke te verrijken! Wij geloven dat meer managers coach moeten worden. Want hun bewustzijn is een spiegel voor de bedrijfscultuur.
Stuwen van storytelling naar storydoing
Energie krijgen wij pas als klanten tevreden zijn. En dat geldt voor iedereen: of je nu een medewerker bent die zoekende is en de inside-out beweging wil maken of een bedrijf met 600 medewerkers die aan zijn cultuur wil bouwen.
Julie, de ma van Flowspire is co-founder in Talentbook, een ploeg die jou kandidaten aanreikt die je vandaag niet ziet. We doen dit met een online buddy, gemoderniseerde rekrutering die los van hokjes denkt.
onze verbintenis om van élke cent dat jij ons geeft 1% in kinderen te investeren

Durf jij
springen?