Wij zetten groeitrajecten op om engagement duurzaam te verankeren in jouw organisatie. Dat doen we inhoudelijk op 6 domeinen: Leiderschapsontwikkeling, waarde creatie, cultuur transformatie, veranderingsbegeleiding, employer branding en als rode draad doorheen dit alles: de interne communicatie.

Een multidisciplinaire methodiek om engagement te verankeren

Strategie alignering en energie

Jouw leiders op sleeptouw nemen. Streven naar de juiste vertaling van strategie op de werkvloer. Vitaliteit, wendbaarheid en people skills optimaliseren.

Mensen meekrijgen in verandering

Veranderingsmoeheid minimaliseren, engagement maximaliseren. Zo gaan we samen van passief-neutraal naar bevlogen om klanttevredenheid en resultaat te verhogen.

Employer of choice

Future proof talent aantrekken en begeesteren van aanwerving tot en met retentie.

Jouw bestaansreden scherpstellen

Een heldere strategische richting en bestaansreden die alle stakeholders een diepere betekenis geeft.

Cohesie en verankering

Het sociaal DNA op de werkvloer versterken van ik naar een wij-gevoel.

Op maat van jouw specifieke organisatie context zetten wij groeitrajecten op met advies, 10-tallen kant-en-klare modules én een paar botten om samen met jullie in de modder te komen staan en zo zichtbaar mee te stuwen.
Lees meer over onze aanpak om engagement te verankeren:

Leiderschapsontwikkeling

Hoe kan jij meer leidend zijn in jouw rol? Hoe kan je anderen hierin inspireren? Hoe hou jij jouw vitaliteit en wendbaarheid hoog in turbulente tijden? Met veel goesting gaan we aan de slag om jouw energie, te verhogen. We staan klaar met tonnen inspiratie en praktische tools in vitaliteit, mindset, veerkracht, focus, teamwerking en communicatie.
Unilin Flooring
Concrete Oplossingen:
 • Inspiratiesessie
 • (zelf-)Leiderschapscoaching (Loopbaancoaching)
 • Training
Ik volgde een traject bij Flowspire. Ik voelde mezelf als persoon groeien. Door een actieve workshop begon ik mijn dromen meer te ‘zien’. Het tegelijkertijd was een aanzet voor mij om meer te genieten van de kleine dingen. Doorheen de sessies hebben we mijn lijfspreuk co-creatief onder woorden gebracht. Die lijfspreuk geeft me een duw in de rug in mijn dagelijkse leven en zal me helpen om op een dag mijn hoger doel effectief te realiseren. Ik raad iedereen aan om na te denken over eigen lijfspreuk en kan hier de professionele hulp van Julie warm aanbevelen. Oprechte dank, Julie.
Claire Hoflack - HR ManagerEcofrost SA

Waardecreatie

Hoe zorg jij ervoor dat jouw bedrijfsstrategie en eigenheid helder is en doorsijpelt van binnen naar buiten? Wij geloven dat een helder verhaal het energiepeil van jouw medewerkers positief beïnvloed zodat zij jouw onderscheidende kracht nog sterker naar jouw klanten kunnen brengen.
Concrete Oplossingen:
 • Verhelderen strategische richting: visie, missie, purpose
 • Begeleiding scherpstellen bedrijfsstrategie
 • Plakbaar vertalen naar een verhaal
 • Uitzetten van een scherp geïntegreerd welzijnsbeleid
 • Training, coaching en inspiratie

Cultuurtransformatie

Hoe krijg je als organisatie de gewenste normen, waarden en rituelen op de werkvloer? Hoe zorg je ervoor dat het gewenste gedrag floreert en ook doorsijpelt naar jouw klanten zodat dit gezien kan worden als een échte onderscheidende kracht?
Concrete Oplossingen:
 • Bedrijfswaarden detecteren
 • Transformatie van waarden naar gedrag
 • Opzet intern cultuurtransformatiemerk en communicatie
 • Barret meting: organisatie waarden meten + entropie meting

Employer branding

Hoe future proof talent aanspreken met een onderscheidend, aantrekkelijk én authentiek werkgeversimago? Daarin gidsen wij jou. Vertrekkende bij scherpstelling van dat imago door middel van co-creatie. Gaande naar vertaling van dit DNA in woord, beeld en beleving in elk waardevol contactmoment met kandidaten en medewerkers.
Concrete Oplossingen:
 • Het hart van jouw organisatie vertalen naar een sprekende identiteit en branding om nieuw en huidig talent duurzaam te begeesteren:
  • internal branding
  • employer branding
 • Stuwer van de beleving: storytelling met storydoing.
  • Journey mapping
  • Experience design
Het was echt fijn samenwerken, Julie. Hopelijk krijgen we nog eens de kans dit over te doen. Waarom? We werkten samen rond employer branding. Julie slaagde erin het DNA van haar klant onder pakkende woorden en beelden te brengen. Ze organiseerde creatieve workshops, gestoeld op bewezen methodiek, waarin ze onze medewerkers (incl management) motiveerde hun verhaal te delen op een laagdrempelige wijze. Zo capteerde ze de unieke aspecten en gemene deler die ze gebald samenvatte en door haar team in tekst en beeld liet vertalen. Julie werkt doelgericht, betrekt stakeholders op zo’n manier waardoor ze het beste uit zichzelf kunnen en willen halen, werkt gestructureerd en kan daardoor ten allen tijde vanuit helikopter view rapporteren. Ze is een hele authentieke en constructieve dame. Meer weten? Ik wil gerust een woordje uitleg geven.
Bo De Ridder – Communications Manager BeNeLuxImperial Tobacco

People & change guide

Hoe ga je jou organiseren om mensen maximaal mee te krijgen in verandering? Wij slaan de brug tussen de organisatiestrategie en het hart van de medewerkers. Zo bouwen we aan een shift van ‘werkplek’ naar ‘beweging’ waar mensen samenwerken om een gezamenlijk hoger doel te realiseren.

Diensten:

 • Change communicatie en transformatie merken uitzetten
 • Training, coaching en inspiratie

Empower jouw
menselijk kapitaal