Samen beweging realiseren

Wat leuk dat jij op de hoogte wil blijven!

Deel hierna jouw mailadres en eventuele interesse. Dan houden wij jou graag op de hoogte van Flowspire nieuwtjes en onze laatste blog artikels. Wees gerust wij willen energie en waarde creëren, niet spammen 😉

Hartelijke groet,


  Waarom voor menselijk kapitaal zorgen? Wist je dat

  … slechts 15 % van de medewerkers die wereldwijd actief zijn, effectief bevlogen zijn? Dit betekent dat ze zich betrokken, enthousiast en committed voelen ten opzichte van hun team en organisatie. De overige 85% van de werkende volwassenen in de wereld zijn neutraal tot negatief over hun jobs.- (Gallup, 2018-2019 en Effectory International, 2017)
  … bevlogen teams 41% minder afwezigheden tellen, 40% minder fouten maken, 10% hogere klanttevredenheidsscores neerschrijven, 17% productiever zijn, 20% meer verkopen en 21% meer winstgevend zijn?- (Gallup, 2018-2019)
  … 79% van de klanten verkiezen producten te kopen van een bedrijf die een sociaal hoger doel centraal stellen in hun bedrijfsvoering?- (Harvard 2018)
  … Slechts 41% van de Amerikaanse medewerkers bevestigen dat ze weten waar hun organisatie voor staat en wat hun onderscheidende kracht is in vergelijking met de concurrentie?- (Gallup 2019)
  … een niet-geëngageerde medewerker een organisatie gemiddeld ongeveer 9.000 euro winst per jaar kost? En organisaties met hoger engagement tot 78% meer productief en 40% meer winstgevend zijn?- (AON Hewitt)
  … slechte mentale gezondheid de wereld 2,5 triljoen dollar kost aan verloren productiviteit en depressie? En mentale gezondheid de leidende oorzaak is voor ‘disability’ wereldwijd?- (The world economic forum, davos 2019)